Posted on: 26/02/20 Postat av: Mark Barber
Hotell- och restaurangbranschen världen över jobbar nu på att bli mer hållbar och detta blir allt viktigare för kaféer, restauranger och hotell.
Posted on: 03/02/20 Postat av: Sidrah Ahmad
En otrolig tillväxt har noterats i hela Europa och Nordamerika. År 2006 köpte vi i Sverige vatten på flaska för cirka 1,2 miljarder kronor.
Posted on: 31/01/20 Postat av: Sidrah Ahmad
Genom att använda Purezza-systmet på din restaurang eller mötesplats kan du helt undvika förpackat vatten på flaska och ge kunderna obegränsat, nyfiltrerat vatten på plats, serverat…
Posted on: 31/01/20 Postat av: Jamie Haines
Den senaste trenden pekar på en markant minskning av konsumtionen av läsk, allt eftersom konsumenter lägger större vikt vid personlig hälsa och välmående
Posted on: 02/01/20 Postat av: Océane Bidault
De hälsomässiga fördelarna med kolsyrat vatten inkluderar alla de fördelarna som allt dricksvatten har och att man inte blir uttorkad står naturligtvis högst på listan. Men visste…
Posted on: 17/12/19 Postat av: Sidrah Ahmad
Sockerskatten kommer att påverka vad konsumenter väljer att dricka. Här får du tips på hur du kan anpassa dig till de nya trenderna för att dina kunder ska få tillgång till de drycker…