Purezza Blogg

Läs vår blogg för framgångshistorier, kundintervjuer och bra tips om mat och dryck.

Fem sätt att göra ditt hotell mer hållbart

Posted on: 26/02/20 Postat av: Mark Barber

Hotell- och restaurangbranschen världen över jobbar nu på att bli mer hållbar och detta blir allt viktigare för kaféer, restauranger och hotell.

Läs mer

Kunderna är som tokiga i kolsyrat vatten

Posted on: 03/02/20 Postat av: Sidrah Ahmad

En otrolig tillväxt har noterats i hela Europa och Nordamerika. År 2006 köpte vi i Sverige vatten på flaska för cirka 1,2 miljarder kronor.

Läs mer

Nytt tänk vad gäller kolsyrat vatten på din restaurang

Posted on: 31/01/20 Postat av: Sidrah Ahmad

Genom att använda Purezza-systmet på din restaurang eller mötesplats kan du helt undvika förpackat vatten på flaska och ge kunderna obegränsat, nyfiltrerat vatten på plats, serverat…

Läs mer

Minskar konsumtionen av läskedrycker?

Posted on: 31/01/20 Postat av: Jamie Haines

Den senaste trenden pekar på en markant minskning av konsumtionen av läsk, allt eftersom konsumenter lägger större vikt vid personlig hälsa och välmående

Läs mer

ÄR KOLSYRAT VATTEN NYTTIGT?

Posted on: 02/01/20 Postat av: Océane Bidault

De hälsomässiga fördelarna med kolsyrat vatten inkluderar alla de fördelarna som allt dricksvatten har och att man inte blir uttorkad står naturligtvis högst på listan. Men visste…

Läs mer

World Medical Association stöder sockerskatt

Posted on: 17/12/19 Postat av: Sidrah Ahmad

Sockerskatten kommer att påverka vad konsumenter väljer att dricka. Här får du tips på hur du kan anpassa dig till de nya trenderna för att dina kunder ska få tillgång till de drycker…

Läs mer

Följ oss på sociala medier