Vi fortsätter vår verksamhet som vanligt. Vi har vidtagit åtgärder för att i största möjliga mån förhindra smittspridning, vilket gör att vi kan ha något längre svarstider än vanligt, vilket vi hoppas att ni har överseende med.

Internationell räckvidd

Purezza Premium Water är en del av den internationella Waterlogickoncernen. Vare sig det gäller en enkel lösning för enskilda hotell, eller om det rör sig om en internationell hotellkedja som söker en samordnad och internationellt gångbar lösning, så är Purezza det självklara valet.

Under de senaste 7 åren, har Purezza framgångsrikt expanderat runt om i världen och kan stolt betjäna över 8000 restauranger och hotell i 13 länder fördelat över USA, Europa och Australien.

Förutom den direkta marknaden, når Purezza, tack vare Waterlogics distributionsnätverk, ut till mer än 60 marknader globalt inklusive Kina, Singapore, Hong Kong, Europa, Sydamerika och Mellanöstern.

Våra distributionspartners tillhandahåller installationer, drift och service på våra indirekta marknader.

Alltmedan vi fortsätter att växa, engagerar vi oss också i att kunna presentera ett starkt varumärke, en oslagbar produkt och en servicenivå som överträffar alla andra och samtidigt stärka de positiva upplevelser som uppkommer när vi kopplar samman våra nuvarande och potentiellt framtida kunder på en internationell såväl som lokal nivå.

purezza distribution model world map

Varför din verksamhet behöver Purezza

För mer information Kontakta oss

Läs mer här

Följ oss på sociala medier