Huvudsakliga fördelar med Purezza

Purezza erbjuder flera fördelar för alla sorters hotell, restauranger och caféer. Oavsett om det är en stor eller liten verksamhet, så lönar det sig alltid att installera en dricksvattenlösning från Purezza.

Tjäna pengar på vatten

Spara tid och pengar med Purezza!

Spara pengar

Kostnaden för vattnet i våra ledningar är i praktiken gratis och kostnaden för kolsyra är relativt billigt. Däremot är kostnaden för buteljerat kolsyrat och stilla vatten jämförelsevis högt. Dessutom betalar man för buteljerat vatten per enhet med tillägg för frakt, förvaringsutrymme, kylrumme etc, medan med Purezza får du en låg, fast kostnad. Det gör det enkelt att beräkna kostnadsbesparingen i rena kronor.

Flexibla förtjänster

Tack vare den låga kostnaden för varje serverat glas, är Purezza en lösning som erbjuder många nya möjligheter. Vattnet som tappas upp kan användas som bas för ett närmast oändligt utbud av smaksatta drycker genom att enkelt lägga till fruktessenser, fruktjuicer och färska ingredienser. Varför inte färdiga blandningar för bland annat isté och liknande? Flexibiliteten med Purezza ökar intäktsmöjligheten, även för mindre verksamheter som till vardags kanske inte serverar så stora mängder, men kan hitta nya möjligheter med fri tillgång till kolsyrat vatten.

Mångsidiga intäktsmöjligheter

Purezza kan säljas till din gäst “per flaska”, som “kuvertavgift per person” eller “per bord”, eller till och med som ett dryckespaket för evenemang och serveringsarrangemang.

Ett miljövänligt alternativ

Med Purezza slipper du tänka på kostnaden för frakt av flaskor och leveranser, plastproduktion och avfallshantering (inga plastflaskor som kommer att sluta som markutfyllnad). Vattnet tär inte heller på grundvattnet vilket dessvärre gäller för många buteljerade vattenprodukter med “mineralvatten”.

Ett miljövänligt alternativ

Sparar utrymme, förenklar hanteringen

Med Purezza, behöver du inte avvara dig dyrbart lagerutrymme för engångsförpackade flaskor. Purezzaflaskor är återanvändbara och kan diskas i maskin.

Sparar utrymme, förenklar hanteringen

Friskt, egentappat och lätthanterligt

Eftersom Purezzavatten alltid tappas direkt på plats, är det alltid färskt, i motsats till buteljerat vatten som kan lagerhållas i upp till 2 år innan det slutligen serveras. Purezza dricksvattenlösningar ger obegränsade mängder med friskt, kylt, kolsyrat eller stilla vatten. Det tar aldrig slut, därför finns inget behov av att beställa nya flaskor eller förlita sig på leverantörer med pressande leveranskrav.

Friskt, egentappat och lätthanterligt

Mångsidigt/flexibelt

Purezza dricksvattenlösningar handlar inte bara om vatten! Lägg till smakaromer, färska frukter och fräscha örter för att skapa husets egna läskedrycker, mocktails, cocktails, istéer eller detoxdrycker.

Mångsidigt/flexibelt

Exklusivt för Hotell- och restaurangbranschen

Purezza är ett koncept med vatten som tappas på plats och är exklusivt tillgängligt för restauranger, caféer, hotell och övriga HoReCa-verksamheter. Purezzavatten kan inte köpas färdigbuteljerat och upplevs därför som en mer exklusiv produkt jämfört med färdigförpackat vatten som går att köpa i livsmedelsbutiken.

Exklusivt för Hotell- och restaurangbranschen

Purezzas globala nätverk

Purezza finns med egna kontor i 13 länder fördelat över Australien, Europa och USA och vi växer för varje dag som går. Tack vare Waterlogics distributionsnätverk når vi ut till över 40 globala marknader, inklusive Asien, Europa, USA, Sydamerika, Afrika och Mellanöstern. Detta ger oss möjligheten att få leverera och ansvara för dricksvattenlösningar till över 60 länder i hela världen och även kunna erbjuda heltäckande underhåll och service till alla våra kunder.

Läs mer här

Purezzas globala nätverk