NYTT TÄNK VAD GÄLLER KOLSYRAT VATTEN PÅ DIN RESTAURANG

Posted on: 31/01/20 Postat av: Sidrah Ahmad

Genom att använda Purezza-dricksvattenlösning på din restaurang eller mötesplats kan du helt undvika engångsförpackat vatten på flaska och ge kunderna obegränsat med nyfiltrerat vatten direkt på plats, serverat i stilfullt utformade och återanvändbara flaskor. Oavsett om du driver en stor restaurang eller ett familjekafé, ger Purezza dricksvattenlösningar dina kunder perfekt kylt, gott vatten, med eller utan kolsyra.

VARFÖR VÄLJA PUREZZA ISTÄLLET FÖR engångsförpackade PLASTFLASKOR?

Ledande varumärken som tillverkar kolsyrade drycker inser vikten av att erbjuda sockerfria alternativ. Denna förändring på marknaden beror på att konsumenterna blir alltmer hälsomedvetna. Det är inte alls förvånande att de tilltagande negativa uppfattningarna om sockerhaltiga drycker har lett till en fortsatt minskning av läskedrycksförsäljningen i Sverige under de senaste åren. När kunderna alltmer tar avstånd från socker, så vänder de sig helt naturligt till hälsosammare alternativ och kolsyrat vatten är en dryck som har ökat i populäritet. Varje år dricker vi över 90 miljoner liter kolsyrat vatten i Sverige.

Med Purezza kan du erbjuda kylt vatten, antingen med eller utan kolsyra, vilket ger en förstklassig upplevelse som anpassar sig till det som kunderna vill ha numera. Dessutom är Purezza dricksvattenlösningar mer mångsidigt och mer effektivt i jämförelse med alternativa lösningar, samtidigt som de ger möjlighet till ökade intäkter för dig. När du väl har installerat systemet kan du omedelbart utöka ditt erbjudande genom att smaksätta vattnet på olika sätt och skapa lockande drycker som kunder kommer att älska och är villiga att betala ett högre pris för.

Om du väljer att servera nyfiltrerat vatten, kommer du omedelbart att slippa huvudvärken det medför att erbjuda kolsyrade drycker på flaska. Du slipper lägga in beställningar och du behöver inte reservera lagringsutrymme. Du behöver inte heller tänka på avfallshantering av plastflaskorna.

Vi är alla medvetna om vilken effekt plastflaskor har på miljön. De hamnar inte bara på soptippen, i våra hav och på våra stränder; de producerar även växthusgaser när de tillverkas och transporteras. Med den globala årliga konsumtionen av engångsplastflaskor som beräknas till mer än en halv biljon år 2020?, är det troligt att problemet inte kommer att lösas på kort sikt. Med Purezza kan man eliminera behovet av engångsplastflaskor, eftersom du kan filtrera vattnet på plats och servera kolsyrat eller stilla vatten från hållbara märkesglasflaskor som kan diskas i maskin. Detta miljö- och hållbarhetsinitiativ är vad som efterfrågas av kunder idag och bidrar även till en att alla får en mycket positiv upplevelse av Purezza på din restaurang.

Är du intresserad av Purezza dricksvattenlösning till din restaurang?


Idag hittar du Purezza på över 8.000 restauranger och hotell, spritt över Europa, Australien och USA. Nyckeln till vår framgång ligger i vårt breda sortiment av Purezza dricksvattenlösningar, som ger restauranger, caféer, storkök och konferensanläggningar en god möjlighet att förstärka sina intäkter genom att sälja egentappat stilla och kolsyrat vatten, och samtidigt minska hanteringen av engångsvattenflaskor. Slipp hanteringen av frakt, kylförvaring och miljöpåverkan.

Kontakta oss för att få mer information. Vi finns över hela landet och kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för din rörelse.

Följ oss på sociala medier