Restaurang och Café

Dricksvattenlösningar erbjuds exklusivt till hotell- och restaurangbranschen

En huvudingrediens när det gäller att skapa en positiv och hälsosam matupplevelse för dina kunder är ett välsmakande vatten.

Purezza dricksvattenlösningar är mycket effektiva och erbjuder extra hög kapacitet unikt anpassat för HORECA sektorn inklusive restauranger, caféer, hotell, konferens- och cateringverksamheter, barer och klubbar.

Högt ställda krav

Vatten är inte sällan en försummad del av middagsupplevelsen och något man ofta förväntar sig få. På Purezza förstår vi värdet och vikten av att erbjuda dina gäster ett friskt och välsmakande vatten. Våra dricksvattenlösningar erbjuder hög flödeskapacitet för att passa restauranger och caféer där det ställs höga krav och samtidigt kunna erbjuda goda intäktsmöjligheter.

Profilerade premiumflaskor

När du kombinerar vår Purezza dricksvattenlösning med våra profilerade premiumflaskor får du ett friskt, iskallt, kolsyrat bordsvatten av högsta klass till en bråkdel av kostnaden för engångsförpackade vattenflaskor.

PUREZZA, LOKALT ELLER GLOBALT

VALET ÄR DITT

Vår Purezza dricksvattenlösningar är en del av den internationella Waterlogickoncernen och vare sig det gäller en enkel lösning för en eller två restauranger eller en internationell restaurangkedja som söker en koordinerad, global lösning, är Purezza ett självklart val.

För mer information Kontakta oss

Läs mer här

Varför din verksamhet behöver Purezza