Hotell och Konferensverksamheter

Dricksvattenlösningar erbjuds exklusivt till hotell- och restaurangbranschen

En huvudingrediens när det gäller att skapa en positiv och hälsosam matupplevelse för dina kunder är ett välsmakande vatten.

Purezza dricksvattenlösningar är mycket effektiva och erbjuder extra hög kapacitet unikt anpassat för HORECA sektorn inklusive restauranger, caféer, hotell, konferens- och cateringverksamheter, barer och klubbar.

Intäktsmöjligheter med stor potential

Purezza drickvattenlösningar erbjuder enastående intäktsmöjligheter för verksamheter med flera försäljningsställen, som hotell och konferenscenter.

Vårt flexibla system kan generera intäkter i restaurangen, baren och i konferensutrymmen. Att lägga till kolsyrat och naturellt vatten till funktioner och konferenspaket är en enkel och effektiv strategi att skapa stora intäkter.

Premium kvalitet

Purezza är flexibelt och eftersom vår dricksvattenlösning kan utnyttjas i nästan alla utrymmen där drycker serveras, finns det så många sätt som verksamheten kan generera inkomster.

Minska din miljöpåverkan

Purezza kan påtagligt minska kostnaden och miljöpåverkan genom att ersätta dyra, engångsförpackade vattenflaskor. Spara tid, pengar och krångel med Purezzas miljövänliga, härtappade dricksvattenlösning. Att tillägga Purezza i konferens- eller dryckespaketet är ett ytterst effektivt sätt att öka din vinst.

Skräddarsydda och återanvändbara profilerade flaskor

Byt ut resurskrävande och dyra engångsflaskor med modernt profilerade, återanvändbara Purezzaflaskor och njut av fördelarna. Ge dina gäster den ultimata upplevelsen av ett bordsvatten av hög kvalitet med friskt, egentappat Purezzavatten direkt från tappkranen till bordet. Inte bara kolsyrat eller stilla vatten; Purezza fungerar fantastiskt bra för att göra cocktails, mocktails, husets egna läskedrycker eller smaksatt kolsyrat vatten.

PUREZZA, LOKALT ELLER GLOBALT

VALET ÄR DITT

Vår Purezza dricksvattenlösningar är en del av den internationella Waterlogickoncernen och vare sig det gäller en enkel lösning för en eller två restauranger eller en internationell restaurangkedja som söker en koordinerad, global lösning, är Purezza ett självklart val.

För mer information Kontakta oss

Läs mer här

Varför din verksamhet behöver Purezza

Följ oss på sociala medier