Kunderna är som tokiga i kolsyrat vatten

Posted on: 03/02/20 Postat av: Sidrah Ahmad

En otrolig tillväxt har noterats i hela Europa och Nordamerika. År 2006 köpte vi i Sverige vatten på flaska för cirka 1,2 miljarder kronor. Detta var 15 procent mer än 10 år tidigare. Om vi tittar på hela kolsyrade industrin idag, så är kolsyrat vatten en av de största drivkrafterna för tillväxt inom branschen.

I motsats till kolsyrat vatten, så minskade försäljningen av kolsyrade, smaksatta och alkoholfria läskedrycker för 12:e året i rad 2017. Allmänhetens ökade medvetenhet om att sötade drycker ger hål i tänderna, leder till diabetes. gikt, hjärtsjukdomar och fetma har lett till en förändring i efterfrågan på hälsosammare alternativ. Av 70% av vuxna i USA som avstår från drycker med hög sockerhalt och många kalorier, verkar kolsyrat vatten ha övertagit platsen hos konsumenter som inte gillar onaturliga ingredienser, sötningsmedel och socker.

KOMMER DIN RESTAURANG ATT FÖLJA DEN VÄXANDE TRENDEN MED KOLSYRAT VATTEN?

När vi nu ser en drastisk nedgång i konsumtionen av sockerhaltiga drycker har restauranger och kaféer möjlighet att möta kundernas krav genom att tillhandahålla kolsyrat vatten, vilket uppfattas som både ett erbjudande av hög klass och hög kvalitet och bidrar till den positiva upplevelsen av att äta ute. När industrin fortsätter att utvecklas genom en mängd olika smak- och produktalternativ betraktas kolsyrat vatten som en trendkategori, särskilt bland konsumenter som söker nya upplevelser.

SERVERA FRISKT VATTEN VARJE GÅNG

När du har anslutit Purezza-systemet till din vattenförsörjning så filtreras vattenföroreningar bort, vilket gör det enkelt för din personal att hälla upp vatten, kolsyrat eller inte, till dina kunder. Vattnet kan också enkelt blandas med cocktails eller bål på plats och ge ett fantastiskt resultat för din restaurang eller ditt kafé. Visa kunder att du kan relatera till deras livsstil, ligga före dina konkurrenter och överraska dina besökare med Purezza 2019.

Prata med en Purezza-expert idag och hitta rätt produkt som passar just din restaurang/ditt kafé.

Meta beskrivning

Medvetenheten om karies, diabetes, gikt, hjärtsjukdomar och fetma har drivit på efterfrågan av hälsosammare drycker. Servera friskt vatten varje gång.

Är du intresserad av Purezza dricksvattenlösning till din restaurang?


Idag hittar du Purezza på över 8.000 restauranger och hotell, spritt över Europa, Australien och USA. Nyckeln till vår framgång ligger i vårt breda sortiment av Purezza dricksvattenlösningar, som ger restauranger, caféer, storkök och konferensanläggningar en god möjlighet att förstärka sina intäkter genom att sälja egentappat stilla och kolsyrat vatten, och samtidigt minska hanteringen av engångsflaskor. Slipp hanteringen av frakt, kylförvaring och miljöpåverkan.

Kontakta oss för att få mer information. Vi finns över hela landet och kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för din rörelse.

Följ oss på sociala medier