Restaurang vatten: Förstklassigt, filtrerat, kylt och egentappat

Produceras direkt från din egen vattenledning, ger kunderna härtappat kallt bordsvatten med eller utan kolsyra, bidrar till ökad lönsamhet för din restaurang och minskar påverkan på miljön.

(866) 918-2075

Se vår Sekretesspolicy

Är du krögare och vill erbjuda dina gäster vatten från Purezza?

Purezza restaurangvatten

Över hela världen letar restauranger efter den bästa dealen när det kommer till att servera vatten till sina gäster. Det man söker är en variation av kolsyrat och stilla vatten till ett så lågt pris som möjligt. Är du möjligtvis en av dessa? Om ja, så har vi en riktigt bra produkt just för dig.

Vi skapade Purezza eftersom det efterfrågades alternativ till vatten på flaska. Förutom ett friskt utsökt vatten finns det många fördelar med att välja just Purezza framför vatten i traditionella flaskor: du får obegränsat med vatten till ett fast pris, ökad lönsamhet, du frigör utrymme och minskar miljöpåverkan. Dessutom ger Purezza dig en stark konkurrensfördel som gör att just din restaurang står ut från mängden.

Fast pris och kostnadsbesparingar

Purezza restaurangvatten är ett system som kopplas direkt till din vattenledning. Innan vattnet lämnar tappkranen har det filtrerats och förvandlas till ett kylt, friskt kolsyrat eller stilla vatten till dina gäster och anställda. En stor fördel med att välja Purezza är att du endast betalar ett fast pris, oavsett hur stor mängd vatten som förbrukas. Detta innebär med andra ord att du till skillnad från flaskvatten inte betalar två gånger för en resurs som redan finns tillgängligt i byggnaden. Beställning av vatten, leveranser, återvinning och betalning, allt detta tar tid och kostar således pengar. Med Purezza slipper du dessa moment och kan istället fokusera på andra uppgifter.

Vill du veta hur mycket pengar som kan sparas in med Purezza? Tveka inte att kontakta oss!

Restaurang vatten Purezza

Restaurang vatten Purezza 2

Frigör yta

De flesta restauranger har en begränsad yta att hushålla med, att hålla rent och snyggt i köket och på lagret är en daglig kamp. Man vill dessutom ha så mycket plats som möjligt tillgängligt för sina gäster. Att lagerhålla stora volymer vatten på flaska gör inte det hela enklare med tanke på att de tomma flaskorna också måste förvaras på lagret innan de återvinns.

Med Purezza slipper man allt krångel med lagerhållning av vattenflaskor. Systemet installeras enkelt med filter och kylningsenhet under din bardisk eller i ett skåp. Den andra delen består av en modern tappkran som monteras på disken. Tänk på all yta som frigörs genom att bli av med alla flaskor!

Minskad miljöpåverkan

De senaste 50 åren har jordens befolkning blivit mer och mer medvetna om klimatförändringar och hur de påverkar vår planet. Tv, radio, ja i princip alla medier tar upp ämnet och poängterar allvaret kring hur vi människor påverkar planeten, och även vad vi kan göra för att rädda den.

Med detta sagt så har de flesta företag och restauranger idag insett hur viktigt det är att ha en bra miljöpolicy. Det finns många saker man kan göra för att minska miljöpåverkan och en av dem är att skippa buteljerat vatten.

Med Purezza producerar du vattnet lokalt och serverar det i egna glasflaskor. Detta innebär att du kan leva upp till dina kunders förväntningar kring ett sunt miljötänk. Du blir mindre beroende av pantreturer och ditt företags koldioxidutsläpp reduceras avsevärt.

Vill du veta hur du kan minska ditt företags miljöpåverkan med Purezza? Tveka inte att kontakta oss idag!

Restaurang vatten Purezza 3

Restaurang vatten Purezza 4

Vad ingår i paketet?

Purezza restaurangvatten är inte bara en produkt, det är en helhetslösning med full support under hela avtalstiden. När du väljer att bli kund hos oss ingår följande tjänster och produkter:

  • Fri leverans och installation av ditt system
  • Fritt val av fördelning mellan 350 ml och 750 ml premium glasflaskor
  • Full upplärning och genomgång av systemet för dig och din personal
  • Vägledning kring hur du bäst marknadsför och säljer Purezza
  • Regelbunden service och underhåll på sitt system under hela avtalstiden

"Jag gillar flaskorna, snygga med egen logotyp. Det har förenklat för mig och personalen mycket och service och allt har fungerat bra. Jag är väldigt nöjd och har redan tipsat andra kollegor i branschen om Purezza."

Jocke Bjerke, Epicuré, Malmö

Begär mer information

0771-348 348

Se vår Sekretesspolicy